Novice

Eden od osmih najboljših zdravilcev prvič v Sloveniji!

Seminar z filipinskim mojstrom Master Hectorjem

Uvod v Pranic Healing® in
meditacija Twin Hearts

 

Master Hector Ramos je eden od osmih zdravilcev na svetu z nazivom “Master Pranic Healer” – je zdravilec in duhovni učitelj in bo na seminarju skozi življenjske izkušnje predstavil sistem Prenic Healing filipinskega Inštituta – Institute For Inner Studies INC.®

Naziv “Master” se v sistemu Pranic Healing podeli le redkim posameznikom, ki so dosegli visoko raven mojstrstva in spretnosti na področju zdravljenja.

Intervju z Master Hectorjem:

Pranic Healing® je celovit sistem energijske medicine za izboljšanje fizičnega in psihičnega ravnovesja. Na izjemnem dogodku boste spoznali temeljna načela Pranic Healing zdravljenja ter se naučil začutiti življenjsko energijo v svojih rokah. Master Hector bo principe zdravljenja tudi demonstriral.

Meditacija Twin Hearts je napredna meditacija, ki temelji na ljubeči prijaznosti ter razvijanju zdravja in miru v sebi in do drugih. Spoznali in naučili se boste izjemnih sposobnosti srčne in kronske čakre, ki igrata ključno vlogo za naš duhovni razvoj.

Več o Pranic Healingu in meditaciji Twin Hearts si lahko ogledate v spodnjih video vsebinah.
Dogodek se bo odvijal:

Sobota 15. oktober od 15’00 do 19’00
Uvod v Pranic Healing® in meditacija Twin Hearts

V Kristalni Palači – BTC, Ljubljana,
(Seminar bo simultano prevajan v slovenščino)

Kotizacija za seminar znaša 59

Z udeležbo na seminarju pridobite 10% popust za dvodnevni osnovni Pranic Healing tečaj, ki bo 29. in 30. oktobra. Več o tečaju si preberite tukaj.

Master Hector Ramos Healing SesionMaster Hector bo na obisku v Sloveniji prvič in bi vam radi ponudili to redko priložnost, da izkusite možnost individualne terapije z Master Pranic Healer-jem po zelo dostopni ceni. Cena njegove terapije se sicer giblje med 120 in 150€. Priložnostna cena v toku seminarja znaša 70€ in je na voljo do zapolnitve vseh terminov.

Termini za terapije bodo v petek od 9’00 do 12’00. ter od 14’00 do 15’00 ure; ter v soboto od 9’00 do 11’00 ure. Terapija traja 45 min.

Ker gre za zelo redko priložnost je se za terapijo potrebno prijaviti in stroške poravnati vnaprej. Ko boste izrazili interes, vam bomo posredovali vse kontaktne podatke (čas, lokacijo,…)

Komentarji za ta prispevek so zaprti.

Odprto predavanje z inštruktorjem iz Indije

Uvod v Pranic Healing® in meditacija dveh src Dobrodošli na odprtem seminarju kjer boste podrobneje spoznali globalni …

Polna luna in meditacija dveh src – 29. maj

Želite povečati srečo v svojem življenju? Ali pa želite razbremeniti stres po napornem dnevu? Potem je meditacija dveh …

Osnovni tečaj Pranic Healing oktober 2018

Pranic Healing® je znanost in umetnost osebnega in duhovnega razvoja ter enostavna metoda energijskega zdravljenja z vitalno …