Jure Jeraj

Kratka predstavitev

Jure Jeraj je bil znan kot profesionalni športnik (rokometni vratar) z večletnimi mednarodnimi izkušnjami.

Poleg športne kariere že več kot 10 let raziskuje in prakticira različne sisteme in metode za osebno rast in razvoj na področjih kot so: šport, zdrava prehrana, manualne tehnike, bioterapije, energijske medicine, duhovni razvoj in meditacije, ki jih je nabiral pri najboljših mojstrih iz Evrope, Amerike, Indije in Nepala.
Je tudi internetni aktivist in zagovornik zdravega načina življenja in neinvazivnih metod zdravljenja.

Pred leti je spoznal Kshitij Garg-a (KG), ki ga je vpeljal v svet Pranic Healinga in Arhatic joge, katere tečaje je opravljal v Katarju, Indiji (Delhi, Mumbai, Bengalore, Mysore) in v Nepalu.

Z željo po osebnem in duhovnem razvoju v tem delu Evrope je program delavnic Inštituta za notranje študije (Institut For Inner Studies® INC.) pripeljal v Slovenijo. Sedaj je energijski terapevt, ambasador in organizira tečaje Pranic Healing®.

Poleg vseh aktivnosti je tudi avtor naprednega spletnega portala za osebno rast in razvoj - potdozdravja.si, kjer sistematično (korak po korak) razkriva vsa poglavja za zdrav življenjski slog ter osebno rast in razvoj ter Astro-reports.com, kjer vam lahko naredi profesionalne astrološke analize.

Odprto predavanje z inštruktorjem iz Indije

Uvod v Pranic Healing® in meditacija dveh src Dobrodošli na odprtem seminarju kjer boste podrobneje spoznali globalni …

Polna luna in meditacija dveh src – 29. maj

Želite povečati srečo v svojem življenju? Ali pa želite razbremeniti stres po napornem dnevu? Potem je meditacija dveh …

Osnovni tečaj Pranic Healing oktober 2018

Pranic Healing® je znanost in umetnost osebnega in duhovnega razvoja ter enostavna metoda energijskega zdravljenja z vitalno …