Kshitij Garg

Kratka predstavitev

Kshitij Garg (nadimek KG) je rojen v indiji. Po izobrazbi je diplomiran inženir konstrukcij B.E. (Hons) in ekonomije. V dosedanji službi je pridobil izkušnje pri delu v muntinacionalnih podjetjih na različnih področjih. Deloval je v podjetniških in spletnih okoljih. Poleg dela je raziskoval in pridobival različne izkušnje tudi na več drugih področjih. Je tudi izkušen jahalec ter potapljač.

Duhovnost ga je privlačila že v mladosti. Leta 2008 se je prvič srečal s Pranic Healingom in je leta 2011 postal tudi inštruktor Pranic Healing. Verjame, da so tehnike Pranic Healing-a in Arhatic joge ključne za boljšo sedanjost in prihodnost posameznika, organizacij in za boljši svet.

Predan je delu njegovega učitelja Master Choa Kok Sui in trenutno deluje v Katarju. Poučevanje v Katarju mu je dalo priložnosti da se je povezoval z ljudmi različnih naridnosti in porekel. Cenjen je v delavnicah zaradi svoje preprostosti, entuziazma in humorja.

Navdušuje se nad pranic healingom, gradnji konstrukcij, potovanja, astronomijo ter študira ezoterične znanosti.

Doseganje enosti z Višjo Dušo – Ljubljana 15. in 16. december

Ste že kdaj razmišljali o Bogu, življenju in obstoju? Tedaj so se vam verjetno pojavila vprašanja kot so: “Kdo sem …

Tečaj pranične psihoterapije (L.3) – Ljubljana 8. in 9. december

Spoznajte psihološke lastnosti in funkcije posameznih čaker in se naučite novih tehnik, kjer boste lahko očistili neprijetne …

Napredni Pranic Healing tečaj – Ljubljana 17. in 18. november

Napredni tečaj Pranic Healing® je nadaljevanje osnovnega tečaja. Je intenziven, poglobljen in najbolj obširen tečaj, …