Kshitij Garg

Kratka predstavitev

Kshitij Garg (nadimek KG) je rojen v indiji. Po izobrazbi je diplomiran inženir konstrukcij B.E. (Hons) in ekonomije. V dosedanji službi je pridobil izkušnje pri delu v muntinacionalnih podjetjih na različnih področjih. Deloval je v podjetniških in spletnih okoljih. Poleg dela je raziskoval in pridobival različne izkušnje tudi na več drugih področjih. Je tudi izkušen jahalec ter potapljač.

Duhovnost ga je privlačila že v mladosti. Leta 2008 se je prvič srečal s Pranic Healingom in je leta 2011 postal tudi inštruktor Pranic Healing. Verjame, da so tehnike Pranic Healing-a in Arhatic joge ključne za boljšo sedanjost in prihodnost posameznika, organizacij in za boljši svet.

Predan je delu njegovega učitelja Master Choa Kok Sui in trenutno deluje v Katarju. Poučevanje v Katarju mu je dalo priložnosti da se je povezoval z ljudmi različnih naridnosti in porekel. Cenjen je v delavnicah zaradi svoje preprostosti, entuziazma in humorja.

Navdušuje se nad pranic healingom, gradnji konstrukcij, potovanja, astronomijo ter študira ezoterične znanosti.

Odprto predavanje z inštruktorjem iz Indije

Uvod v Pranic Healing® in meditacija dveh src Dobrodošli na odprtem seminarju kjer boste podrobneje spoznali globalni …

Polna luna in meditacija dveh src – 29. maj

Želite povečati srečo v svojem življenju? Ali pa želite razbremeniti stres po napornem dnevu? Potem je meditacija dveh …

Osnovni tečaj Pranic Healing oktober 2018

Pranic Healing® je znanost in umetnost osebnega in duhovnega razvoja ter enostavna metoda energijskega zdravljenja z vitalno …