Master Hector Ramos

Eden od osmih Mojstrov Pranic Haling zdravilcev na svetu.

Obstaja le osem Mojstrov Pranic Healing zdravljenja na svetu in Hector je eden od njih. Je Filipinskega rodu in je 20 let študiral neposredno pod mentorstvom Velikega Mojstra Choa Kok Sui - modernega ustanovitelja Pranic Healing. Kot eden izmed starejših inštruktorjev na svetu je orodje za širjenje, zdravljenja in meditacije na Filipinih, Indiji, Evropi, Avstraliji, Singapuru, Maleziji, Združenih Arabskih Emiratih, Kanadi, Braziliji, Kolumbiji in Združenih državah. Na svojih predavanjih je Hector znan po svoji toplini, sproščenosti, humorju in mističnosti. Sedaj živi v Amsterdamu in uči napredne tečaje. Trenutno širi Pranic Healing in Arhatic Yogo po Evropi.

Že leta je Acharya (duhovni mentor) in je bil zadolžen za GMCKS Pranic Healing misijo v Indiji v MCKS Arhatic Yoga Ašramu (Indija - Pune), kjer je pospešeno širil znanje, duhovni razvoj, programe za inštruktorje, meditacije, študijske skupine in Hata jogo.

Master Hector bo na voljo za posebna predavanja, seminarje, meditacije in poučevanje višjih tečajev duhovnega razvoja.

Doseganje enosti z Višjo Dušo – Ljubljana 15. in 16. december

Ste že kdaj razmišljali o Bogu, življenju in obstoju? Tedaj so se vam verjetno pojavila vprašanja kot so: “Kdo sem …

Tečaj pranične psihoterapije (L.3) – Ljubljana 8. in 9. december

Spoznajte psihološke lastnosti in funkcije posameznih čaker in se naučite novih tehnik, kjer boste lahko očistili neprijetne …

Napredni Pranic Healing tečaj – Ljubljana 17. in 18. november

Napredni tečaj Pranic Healing® je nadaljevanje osnovnega tečaja. Je intenziven, poglobljen in najbolj obširen tečaj, …