Ustanovitelj Master Choa Kok Sui

Master Choa Kok Sui je kitajskega rodu in je živel na Filipinih. Je ustanovitelj Pranic Healinga® in Arhatic joge®.

Kot kemijski inženir je raziskoval, razvijal in razjasnjeval vrsto energetskega zdravljenja več kot 40 let - sodeloval je z številnimi jasnovidci, jogiji, zdravilci in zdravniki. Tako je razvil Pranic Healing in Arhatic jogo. Potem je to učenje predstavil javnosti v jasno in sistematično postavljenih seminarjih. Master Choa Kok Sui ni bil le mojster v uporabi čutne energije temveč tudi izjemen duhovni učitelj.

Več kot 20 let je Master Choa Kok Sui učil in zdravil študente na njegovih seminarjih po celem svetu. Neutrudno je podpiral mednarodne organizacije povezane s Pranic Healingom in je vodil njegove študente na njihovi duhovni poti z ljubeznijo in modrostjo. Njegovo življenje je bilo zaznamovano z globoko predanostjo, modrostjo ter močno željo da bi lajšal bolezni in trpljenje. Med drugim je ustanovil veliko dobrodelnih ustanov po celem svetu s poudarkom na prehranjevanju otrok, izobraževanju in enakopravnost vseh ljudi.

Master Choa Kok Sui je avtor številnih seminarjev, knjig in CD-jev.

Master Choa Kok Sui je zapustil svoje fizično telo 19. marca 2007. Njegovo neprecenljivi in dragoceni nauki, blagoslovi in ozdravljenja so se globoko dotaknili na milijone ljudi, katere je navdihnil, preoblikoval in oplemenitil njihova življenja.

Sedaj njegovo delo nadaljuje Pranic Healing Organization Worldwide, tako kot si je tudi želel.

Napredni tečaj Pranic Healing® marec

Napredni tečaj Pranic Healing® je nadaljevanje osnovnega tečaja. Je intenziven, poglobljen in najbolj obširen tečaj, …

Osnovni tečaj Pranic Healing®

Pranic Healig® je znanosti in umetnost holističnega zdravljenja oz. preprosta metoda zdravljenja z vitalno energijo brez …

Tečaj Pranic Psihoterapije®

Spoznajte psihološke lastnosti in funkcije posameznih čaker in se naučite novih tehnik, kjer boste lahko očistili neprijetne …