Deborah Ann Quibell

deborah-quibellStarejša inštruktorica Inštituta za notranje študije (Institute For Inner Studies INC.)

Že od mladosti jo zelo zanimata zdravljenje in duhovnost. Deborah Anna Quibell uči in izvaja Pranic Healing® že več kot 10 let. Med študijem je spoznala Pranic Healing. V Indiji in drugih delih sveta se je učila pod osebnim mentorstvom ustanovitelja Master Choa Kok Sui-a. Ustanovila je Pranic Heling v Južni Afriki in Atlanti ter sodelovala z različnimi zdravniki uradne medicine in predavala alternativno medicino na različnih univerzah v Združenih državah. Sedaj poučuje v različnih državah po Evropi.

Je učiteljica joge in meditacje ter ima doktorat iz psihologije s poudarkom na Jungovske in arhetipskih študijah. Navdušena je nad integriranim življenjem, spodbuja celostnost, ravnovsje in srečo. Je poklicna pistaeljica, objavlja na straneh kot so: Huffington Post, Expanded Consciusness, The Urban Howl, Rebelle Society and The House of Yoga. Thernutno dela kot soavtorica na knjigi o ustvarjalnosti in zavesti.

Na različnih platformah objavlja audio, video in pisne prispevke in je zelo vključena v Rituals (velik distributer kozmetike za dom in telo), kjer zagotavlja dostopno in duhovno vsebino za široko občinstvo. Specializirana je za medijske dogodke, javno nastopanje in nudi meditacijo – izobraževanja energijskega dobrega počutja v manjših in večjih podjetjih.

Sedaj živi v Amsterdamu s svojim možem Master Hectorjem in ima neposredno licenco za Nizozemsko, Norveško, Dansko in Slovenijo pod okriljem Inštituta za notranje študije (institute For Inner Studies INC.) Poučevala bo večino začetnih Pranic Healing tečajev.

Deli s prijatelji: