IIS-Logo-3

INSTITUTE FOR INNER STUDIES INC© (IISI©) oz. Inštitut za notranje (duhovne) študije je 27. aprila 1987 ustanovil mojster Choa Kok Sui z ciljem in namenom o razširitvi sodobnega sistema Pranic Healing® in Arhatske joge® ter učenja notranjih duhovnih naukov po vsem svetu.

Do začetka prelomnega leta 2000 je mojster Choa Kok sui s pomočjo ekipe naprednih jasnovidcev, zdravnikov uradne medicine, svojih učencev, naprednih inštrukotrjev, več različnih organizacij in fundacij razširil znanja in delo svojega vrhovnega učitelja Mahaguruji Mei Lin – znan po imemu Padmasambhava v večjih mestih v več kot 80 državah na vseh petih celinah.

Pranic Healing je danes poznan kot eno največjih globalnih sistemov sodobne energetske medicine in holističnih znanosti na svetu, ki je prisoten že v več kot 120 državah in povezuje že več kot 2 miliona ljudi. Vse zasluge gredo strokovnemu vodstvu in inštitutu za notranje študije – Institute for Inner Studies, INC, ki skrbi za pravilen razvoj in rast te največje globalne skupnosti.

Glavni sedež inštituta za notranje študije INC© je v Makati City na Filipinih.