Izkušnje tečajnikov

Pranic healing mi je prišel na pot v trenutku iskanja poti iz glavobolov, ki sem jih redno dobival, kot posledico opravljanja manualnih terapij z ljudmi. Hočeš nočeš sem začutil, kako se težka umazana energija dviguje po mojih rokah, po vratu in se vsidra vsakič na isto mesto na glavi. Bolečine so bile vedno hujše in vedno bolj pogoste. Od vsega so mi še najbolj pomagali dolgi sprehodi po gozdu in različne meditacijske tehnike. Pri zadnjih nekaj glavobolih, pa sem začel jemati analgetike, ker preprosto nisem imel več časa, volje in energije.

Po opravljenem osnovnem tečaju PH, sem razumel osnovne principe prane, razumel sem kaj se dogaja z mano med terapijo, dobil sem preproste in izjemno učinkovite metode dela s prano. Glavoboli so se seveda prenehali.

Menim, da bi moral biti vsaj osnovni tečaj Pranic healinga biti v kurikulumu vseh poklicev, ki delajo z ljudmi. Znanje, kako se hitro energetsko očistiti in napolniti z svežo, zdravo, vitalno energijo je prvi pogoj pri ohranjanju lastnega zdravja.

Matej Žagar
Manualni terapevt


Najbol so mi bile všeč praktične vaje skeniranja in čiščenja. Sproščen dul sta me res poživila. Prej se nisem ueležil nobenega tečaja, tako da je bila res dobra prva izkušnja. Všeč mi je bilo tudi podpora lokalnih zdravilcev.

Iz srca se zahvaljujem vsem, ki omogočijo tečaj. Čudovita izkušnja, ki mi je odprla oči 🙂

Tečaj bi priporočil svojim prijateljem in podobno mislečim.

Marjan Rijavec, Vrhinka


Na tečaju je bilo super, počutil sem se odlično, veliko smo se naučili o zdravljenju, na kakšen način lahko zdravim najrazličnejše bolezni oz. obolenja. Super vzdušje, super učitelj in super tečaj. Občutek in izkušnje je top, tako da vsakemu svetujem da se udelži tečaja, saj mu bo znanje koristilo vse življenje in lahko bo zdravil sebe in druge…

Tečaj je bil resnično super, priporočil bi ga vsakomur neglede na stanje v katerem je trenutno, neglede ali je posameznik zdrav ali ne. Z najrazličnejšimi tehnikami se lahko posamezink veliko nauči, neglede ali gre za enostavne ali težje bolezni. Vsak izmend nas je zmožen zdraviti in lahko zdravi sebe ali druge, tako da je prejeto znanje resnično zlata vredno.

Miha Kelher, Ljubljana
(Abundance Hero - FB skupina)


Počutje odlično, nova izkušnja, dobila nova znanja s katerimi bi pomagala hčerki pri alergiji. Posebni občutki, ko čutiš energijo. Na predhodnih podobnih tečajih še nisem bila. Super tečaj, ko se počutiš domače in zadovoljno! Všeč mi je, da mu ni problem odgovorit na vprašanja. Navdušena nad tečajem in novimi spoznanji.

Vse je bilo super! Vključno s hrano.

Tečaj bi priporočila svojim prijateljem in podobno mislečim.

Tanja, Ljubljana
(Moj Foto)


Pranično dihanje, energija z molitvijo, zakon karme… Počutim se počaščeno, da sem lahko to iskusila, da lahko začnem z delom na sebi še bolj poglobljeno. Najbolj všeč mi je to da ni potrebno delati z nobeno silo, temveč z nežnim občutkom. Vsak tak tečaj mi odpre nove razsežnosti in možnosti učenja.

Bila mi je zelo pozitivna izkušnja, da so bili z nami tudi učenci iz prejšnjih tečajev, Cveto in Jure in mi pomagali ko sem bila nesigurna. Hvala!

Tečaj bi priporočila svojim prijateljem in podobno mislečim!

S.P.


Počutil sem se super. Naučil sem se osnov Pranic Helinga, kar mi bo prišlo prav pri pomoči bližnjim in sebi. Ta tečaj se od drugih razlikuje v hitrem praktičnem učenju, kar me je navdušilo!

Priporočil bi ga svojim prijateljem in podobno mislečim!

N.L. Slovenj Gradec


Gorazd Topolnik

Vse mi je bilo zelo všeč! Najbojl pa praktične izkušnje in preizkušnje. Končno na pravem mestu o čemer sem že dolgo razmišljal, a nisem nimel poguma, da bi naredil korak. Končno se je vse poklopilo za nadaljno delo. HVALA!

Tečaj priporočam vsem svojim prijateljem in podobno mislečim!

Komaj čakam nadaljne tečaje.

Gorazd Toplnik, Maribor


Tečaj mi je dal odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih imela o zdravljenju s prano in me usposobil za zdravljenje. Super izkušnja, ki jo priporočam vsem, ki so odprti in si želijo pomagati sebi in drugim. Naučila sem se čudovite meditacije dveh src ter spoznala veliko pozitivnih in zanimivih ljudi. Se že veselim nadaljevalnega tečaja! 🙂

Pia, Kočevje


Strokovnost, srčnost, ljubezen, povezanost, dobra vibracija,… Prejel sem vse odgovore na vprašanja. Tečaj je v primerjavi z ostalimi na visokem nivoju.

Priporočal bi ga svojim prijateljem in podobno mislečim!

M.M. Gorica


Vzdušje, počutje zelo lepo, pozitivno. Dobila sem veliko novega znanja in se naučila videti in čutiti energijo. Veliko praktičnega dela, super podajanje znanja in pomoč pri izvajanju oz. učenju. Navdušena.

Tečaj bi priporočila svojim prijateljem in podobno mislečimi!

D.K. Kočevje


Ponovni občutek harmonije s samim seboj. Prejela sem veliko dobre in pozitivne energije. Veliko zdravilne Pranic energije, novih poznanstev. Zame najbolj preprost in močno zdravilen tečaj. Želim si, da bi Pranic Healing v Sloveniji dobil svoj center. Morda tudi kliniko praničnega zdravljenja.

Tečaje bi priporočila svojim prijateljem in podobno mislečim.

Mojca, Kočevje


Dobil sem kup informacij, razvijali smo občutek za čakre in prano. Energija je bila lahkotna in prijetna. Ugotovil sem, da sem v zadnjih mesecih uporabljal kup tehnik, ki so ključne za Pranic Healing; Pranic Healing pa vsebuje kup pristopov, ki vse to smiselno povezujejo. Na tečaju mi je zanimivo tudi to, da s predhodnim očiščenjem preprečujemo zdravljenje preko ostrih reakcij. Do sedaj tega pristopa še nisem srečal.

Tečaj bi priporočal svojim prijateljem in podobno mislečim.

Boštjan, Ljubljana


Najbolj me je navdušil prijazen način podajanja snovi nam, začetnikom. Nisem čutila vzvišenosti predavatelja, ampak ravno nasprotno, poklonil se nam je iz srca, 100%.

Doživela sem popolno sprostitev, objela me je topla energija prostora in ljudi. Presenečena sem nad dejstvom, da lahko sama začutim avro, energijo... Ob meditaciji sem doživela globoko spoznanje nečesa iz otroštva, za kar sem mislila, da sem že predelala.

Tečaj je več kot izpolnil svoj namen. Nisem imela nobenih pričakovanj. Tja me je enostavno vleklo nekaj neznanega. Morda sem imela le željo poiskati mir v sebi.

Tečaj priporoam vsem, ki so mi blizu po srcu in zainteresirana sem za nadaljevanje v tej smeri.

Sena G, Vrhnika


Navdušilo me je to, da sem začutila energijo zraka, za katero si prej niti mislila nisem, da jo lahko. Vsebine so bile zelo zanimive.

Vrhunec je bil zame to, da lahko posredujem drugim energijo in jim pri tem pomagam.

Vendar vem, da bo potrebno še veliko vaje, da bom postajala vse boljša. Tečaj mi je dal znanje, naučila sem se veliko novega, kar še nisem izvedela drugje. Predvsem pa zelo uporabne informacije.

Vesela sem, da sem se naučila posredovati energijo. Lahko merim auro rastlin in dreves. To je za mene zelo fascinantno.

Z velikim veseljem in ponosom bi priporočila tečaj znancem.

Kristina P.


Na tečaj sem prišel zgolj zaradi polnjenja samega sebe, dobil sem to in še mnogo več. Tečaj popolnoma izpolnil moja pričakovanja in bi ga priporočil prijateljem in istimislečim.

Vojko, Kranj


Navdušena sem bila nad celotnim dogajanjem v naši skupini. Pomoči drug drugemu, vztrajnost in pozitivni energiji in seveda, kako lahko energijo izkoriščamo v humane namene zdravljenja.

Od tečaja sem dobila občutek, da imam nadzor nad sabo, ki me ohranja zdravo in lahko pomagam. do sedaj nisem uporabljala neke posebne tehnike, samo jogo in vaje za raztezanje, občasna meditacija...

Želim si nadaljevati, rasti in se razvijati naprej.

Emi T. Ljubljana


Udeležila sem se že več podobnih izobraževanj, a na tečajih Pranic Healing sem se počutila, kakor, da sem se vrnila domov, med poznane ljudi.

Ne vem, če lahko izpostavim katerega od trenutkov, ker se vse prepleta in tvori čudovito celoto. Čas v družbi pozitivnih ljudi pa prehitro mine.

Všeč mi je, da se s tečaji zgodba ne zaključi. Pranic Healing je postal del mojega življenja. Tudi delavnice in srečanja, namenjena druženju in meditacijam s pozitiven prispevek.

Kar pa še posebaj cenim, je pa podpora. Ko si pred, zate nareščjivimi sitauacijami, imaš vso podporo pri sorodnih duš, ki so tečae opravile. 
Hvaležna sem da sem lahko del tega čudovitega potovanja v svetu energij.

Danila, Nova Gorica

Zdravljenje medsebojnih odnosov s pomočjo energije in meditacije

Veliko duhovnih učiteljev nas uči, da skozi medsebojne odnose najhitreje rastemo in se duhovno razijamo. V tem večeru …

Samozdravljenje s pomočjo energij in meditacijo

Bolečina, razočaranje, stiska, žalost in podobne težave so neizogiben del našega življenja. Ko se premikamo naprej …

Tečaj – Doseganje enosti z višjo dušo

Ste že kdaj razmišljali o Bogu, življenju in obstoju? Tedaj so se vam verjetno pojavila vprašanja kot so: “Kdo sem …