Izkušnje tečajnikov po Pranic Heaing tečajih

Kaj vse je še mogoče, pa tega ne vemo?

Počutila sem se sprejeto, varno, zaželjeno. Kaj vse sem se naučila težko povem na kratko – VELIKO! Tečaj je bil zelo intenziven in nabit z informacijami. Tečaj mi je dal dodatno znanje za pomoč sebi, svojcem in mojim strankam.

M.P

Najbolj so mi bile všeč praktične vaje skeniranja in čiščenja. Pred tem se nisem udeležil nobenega tečaja, tako da je bila prva izkušnja res dobra. Všeč mi je bilo tudi podpora lokalnih zdravilcev, ki so med tečajem pomagali pri tehnikah.

Iz srca se zahvaljujem vsem, ki omogočajo organizacijo takih tečajev. Čudovita izkušnja, ki mi je odprla oči 🙂

Tečaj bi priporočil svojim prijateljem in podobno mislečim.

Marjan Rijavec – Vrhnika

Najbolj me je navdušil prijazen način podajanja snovi nam, začetnikom. Nisem čutila vzvišenosti predavatelja, ampak ravno nasprotno, poklonil se nam je iz srca, 100%.

Doživela sem popolno sprostitev, objela me je topla energija prostora in ljudi. Presenečena sem nad dejstvom, da lahko sama začutim avro, energijo… Ob meditaciji sem doživela globoko spoznanje nečesa iz otroštva, za kar sem mislila, da sem že predelala.

Tečaj je več kot izpolnil svoj namen. Nisem imela nobenih pričakovanj. Tja me je enostavno vleklo nekaj neznanega. Morda sem imela le željo poiskati mir v sebi.

Tečaj priporoam vsem, ki so mi blizu po srcu in zainteresirana sem za nadaljevanje v tej smeri.

Sena G, Vrhnika

Bila je prelomnica, da sem prvič v življenju lahko začutila energijo. Vsekakor nov svet. Super in bilo je veliko prakse.

J.K

Počutje odlično, nova izkušnja, dobila nova znanja s katerimi bi pomagala hčerki pri alergiji. Posebni občutki, ko čutiš energijo. Na predhodnih podobnih tečajih še nisem bila. Super tečaj, ko se počutiš domače in zadovoljno! Všeč mi je, da mu ni problem odgovorit na vprašanja. Navdušena nad tečajem in novimi spoznanji.

Vse je bilo super! Vključno s hrano.

Tečaj bi priporočila svojim prijateljem in podobno mislečim.

read more

Tanja Alešhttps://moj-foto.si/

Navdušilo me je to, da sem začutila energijo zraka, za katero si prej niti mislila nisem, da jo lahko. Vsebine so bile zelo zanimive.

Vrhunec je bil zame to, da lahko posredujem drugim energijo in jim pri tem pomagam.

Vendar vem, da bo potrebno še veliko vaje, da bom postajala vse boljša. Tečaj mi je dal znanje, naučila sem se veliko novega, kar še nisem izvedela drugje. Predvsem pa zelo uporabne informacije.

Vesela sem, da sem se naučila posredovati energijo. Lahko merim auro rastlin in dreves. To je za mene zelo fascinantno.

Z velikim veseljem in ponosom bi priporočila tečaj znancem.

Kristina P.

To je začetek ene nove poti. Tečaj povezuje odlična atmosfera, super vzdušje in dobra volja. Dobil sem ogromno informacij ter zavedanje, da lahko delam dobro z energijami. Na tečaju sem dodal še energetsko noto na moja prejšnja znanja.

To izobraževanje toplo priporočam in se že veselim nadaljnih dogodkov in tečajev.

Matej Pilat: TRE inštruktor

Matej Pilat

Na tečaju je bilo super, počutil sem se odlično, veliko smo se naučili o zdravljenju, na kakšen način lahko zdravim najrazličnejše bolezni oz. obolenja. Super vzdušje, super učitelj in super tečaj. Občutek in izkušnje je top, tako da vsakemu svetujem da se udelži tečaja, saj mu bo znanje koristilo vse življenje in lahko bo zdravil sebe in druge…

Tečaj je bil resnično super, priporočil bi ga vsakomur neglede na stanje v katerem je trenutno, neglede ali je posameznik zdrav ali ne. Z najrazličnejšimi tehnikami se lahko posamezink veliko nauči, neglede ali gre za enostavne ali težje bolezni. Vsak izmend nas je zmožen zdraviti in lahko zdravi sebe ali druge, tako da je prejeto znanje resnično zlata vredno.

read more

Miha Kelher – Ljubljana

Na tečaj sem prišel zgolj zaradi polnjenja samega sebe, dobil sem to in še mnogo več. Tečaj popolnoma izpolnil moja pričakovanja in bi ga priporočil prijateljem in istimislečim.

Vojko, Kranj

Vse mi je bilo zelo všeč! Najbojl pa praktične izkušnje in preizkušnje. Končno na pravem mestu o čemer sem že dolgo razmišljal, a nisem nimel poguma, da bi naredil korak. Končno se je vse poklopilo za nadaljno delo. HVALA!

Tečaj priporočam vsem svojim prijateljem in podobno mislečim! Komaj čakam nadaljne tečaje.

Gorazd Topolnik – Maribor

Navdušena sem bila nad celotnim dogajanjem v naši skupini. Pomoči drug drugemu, vztrajnost in pozitivni energiji in seveda, kako lahko energijo izkoriščamo v humane namene zdravljenja.

Od tečaja sem dobila občutek, da imam nadzor nad sabo, ki me ohranja zdravo in lahko pomagam. do sedaj nisem uporabljala neke posebne tehnike, samo jogo in vaje za raztezanje, občasna meditacija…

Želim si nadaljevati, rasti in se razvijati naprej.

Emi T. Ljubljana

Pranično dihanje, energija z molitvijo, zakon karme… Počutim se počaščeno, da sem lahko to iskusila, da lahko začnem z delom na sebi še bolj poglobljeno. Najbolj všeč mi je to da ni potrebno delati z nobeno silo, temveč z nežnim občutkom. Vsak tak tečaj mi odpre nove razsežnosti in možnosti učenja.

Bila mi je zelo pozitivna izkušnja, da so bili z nami tudi učenci iz prejšnjih tečajev, Cveto in Jure in mi pomagali ko sem bila nesigurna. Hvala!

Tečaj bi priporočila svojim prijateljem in podobno mislečim!

S.P.
Pranic Healing je spremenil moje življenje na bolje. Skozi tečaje, ki so zelo kvalitetno pripravljeni, sem spremenila tudi svoj pogled na življenje. Udeležila sem se že več podobnih izobraževanj, a na tečajih PH sem se počutila, kakor, da sem se vrnila domov, med poznane ljudi. Ne vem, če lahko izpostavim katerega od trenutkov, ker se vse prepleta in tvori čudovito celoto. Čas, v družbi pozitivnih ljudi, pa prehitro mine.
Všeč mi je, da se s tečaji zgodba ne zaključi. PH je postal del mojega življenja. Tudi delavnice in srečanja, namenjena druženju in meditacijam, so pozitiven prispevek. Kar pa še posebej cenim, je to, da se s tečaji podpora ne konča. Ko si pred, zate nerešljivimi situacijami, imaš vso podporo pri sorodnih dušah, ki so tečaje opravile.
Hvaležna sem, da sem lahko del tega čudovitega potovanja v svetu energij.
Danila, Nova Gorica

Tečaj mi je dal odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih imela o zdravljenju s prano in me usposobil za zdravljenje. Super izkušnja, ki jo priporočam vsem, ki so odprti in si želijo pomagati sebi in drugim.

Naučila sem se čudovite meditacije dveh src ter spoznala veliko pozitivnih in zanimivih ljudi. Se že veselim nadaljevalnega tečaja!

Pia, Kočevje

Najbolj so mi bile všeč vaje, meditacija dveh src, čiščenje in dovajanje energije, občutenje energije v dlaneh, ko smo sami, brez vodenja izvedli vajo za respiratorne težave. Tečaj mi je dal ogromno pozitivnih občutkov, energijo in res nič negativnega.

Priporočala bi tečaj svojim prijateljem in se veselim nadaljevalnega tečaja.

Super, ker je vse potekalo na sproščen način, skozi veliko vaj, veliko smeha. Na tak način se je veliko lažje učiti in si zapomniti.

Barbara, Maribor
Počutil sem se super. Naučil sem se osnov Pranic Helinga, kar mi bo prišlo prav pri pomoči bližnjim in sebi.

Ta tečaj se od drugih razlikuje v hitrem praktičnem učenju, kar me je navdušilo!

Priporočil bi ga svojim prijateljem in podobno mislečim!

N.L. Slovenj Gradec

Praktične vaje, super. Veliko informacij, ki jih bom uporabljala zase in za druge. Znanje za rast in zdravljenje, meditacija dveh src,… Vse je bilo super, super učiteljica, super organizatorji, neverjetna izkušnja.

Priporočala bi tečaj svojim prijateljem in se veselim nadaljevalnega tečaja.

Špela, Maribor

Dobil sem kup informacij, razvijali smo občutek za čakre in prano. Energija je bila lahkotna in prijetna. Ugotovil sem, da sem v zadnjih mesecih uporabljal kup tehnik, ki so ključne za Pranic Healing; Pranic Healing pa vsebuje kup pristopov, ki vse to smiselno povezujejo. Na tečaju mi je zanimivo tudi to, da s predhodnim očiščenjem preprečujemo zdravljenje preko ostrih reakcij. Do sedaj tega pristopa še nisem srečal.

Tečaj bi priporočal svojim prijateljem in podobno mislečim.

Boštjan, Ljubljana

Najbolj sem užival, ko smo praktično delali in meditirali! Všeč mi je bilo, da smo teorijo takoj praktično preizkusili. Več časa za praktično izvajanje in meditacije (ps.: Jaz bi vsak dan kakšno meditacijo)

Priporočal bi tečaj svojim prijateljem in se veselim nadaljevalnega tečaja.

Marko Bunderla, Maribror

Strokovnost, srčnost, ljubezen, povezanost, dobra vibracija,… Prejel sem vse odgovore na vprašanja. Tečaj je v primerjavi z ostalimi na visokem nivoju.

Priporočal bi ga svojim prijateljem in podobno mislečim!

M.M. Gorica

Ogromno uporabnih znanj v kratkem času. Tečaj mi je dal ozadja, s katerimi si bom pomagala v življenju. Na tečaju sem spoznala veliko ljudi, za nekatere sem prepričana, da se bomo še družili.

Priporočala bi tečaj svojim prijateljem in se veselim nadaljevalnega tečaja.

Tina, Kranj

Vzdušje, počutje zelo lepo, pozitivno. Dobila sem veliko novega znanja in se naučila videti in čutiti energijo. Veliko praktičnega dela, super podajanje znanja in pomoč pri izvajanju oz. učenju. Navdušena.

Tečaj bi priporočila svojim prijateljem in podobno mislečimi!

D.K. Kočevje

Sem prvič na takšnem tečaju,  tako da ne morem primerjati. Vsekakor sem dobila veliko informacij kako lahko tudi jaz pomagam pri zdravstvenih nadlogah ali boleznih svojim bližnjim. Nikoli ne bi verjela, da lahko vsak začuti avro, ipd… Dobila sem veliko, upam, da za to,  da bom lahko veliko dala!

Priporočala bi tečaj svojim prijateljem in se veselim nadaljevalnega tečaja. (interesira se tudi za psihoterapijo, ker s e s tem že ukvarja)

Hvala vsem!, Vsesla sem, da je bil tečaj v Mariboru!!!

Suzana, Maribor

Ponovni občutek harmonije s samim seboj. Prejela sem veliko dobre in pozitivne energije. Veliko zdravilne Pranic energije, novih poznanstev. Zame najbolj preprost in močno zdravilen tečaj. Želim si, da bi Pranic Healing v Sloveniji dobil svoj center. Morda tudi kliniko praničnega zdravljenja.

Tečaje bi priporočila svojim prijateljem in podobno mislečim.

Mojca, Kočevje