Arhatska joga

Arhatska joga je joga sinteze ali pot do svetlosti!

Arhatska joga povezuje bistvo vseh jog. Je preprosta in prilagojena vsem ljudem, neglede na njihov življenjski slog, ozadje ali veroizpoved.

Arhatska joga združuje in povezuje enostavne energijske vaje, dihalne tehnike, napredne tehnike mentalne higijene ter meditacije za varen in hiter osebni in duhovni razvoj.

Namen Arhatske joge je razvijati svojo duhovnost, človeško veličino, inteligenco, ljubezen in moč, ki povezuje duhovni pomen človeka in pomoč k razvoju človeštva in harmonije na Zemlji.

Vse to se dogaja, med tem ko izvajate preproste vaje in sledite enostavnim navodilom. Za izvedbo Arhatske joge, ni potrebno spreminjati dnevnih rutin, ni se potrebno izolirati od družbe in družine ter iti v samostan, ašram, jamo ali gore in se odpovedovati svojemu delu, da bi našli čas za meditacijo in duhovni razvoj.Arhatska joga je način življenja – prilagojena današnjemu tempu in načinu življenja.

Skrivnost Arhatske joge temelji na uravnoteženem in pospešenem razvijanju energijskega telesa – čaker in avre, ki temeljijo na petih stebrih in petih vrlinah. Rezultat in pozitivni učinki Arhatske joge so svetlejša avra, večje in močnejše čakre, povečana ozaveščenost, intuicija, prebujena in aktivirana kundalini energija in večja duhovna moč.

V Arhatski jogi je namen jasen. Postati boljši človek in bolj razvito duhovno bitje. Načrt in navodila so jasna in pot za doseganje rezultatov je zagotovljena.

Obstaja še na tisoče drugih razlogov, da se začnete razvijati z Arhatsko jogo!