Mojster Choa Kok Sui

Master Choa Kok Sui je kitajskega rodu in je živel na Filipinih. Je ustanovitelj Pranic Healinga® in Arhatic joge®.

Kot kemijski inženir je več kot 40 let raziskoval, razvijal in razjasnjeval vrste zdravljenja z življenjsko energijo – sodeloval je z naprednimi jasnovidci, jogiji, zdravilci in zdravniki. Tako je razvil sodobni Pranic Healing in Arhatsko jogo. Znanja je utemeljil in strnil v jasno, razumljivo in strukturirano celoto, ki jo je razdelil na vikend seminarje. Master Choa Kok Sui ni bil le mojster v uporabi čutne energije temveč tudi napredni duhovni učitelj.

Več kot 20 let je Master Choa Kok Sui učil in zdravil študente na njegovih seminarjih po celem svetu. Neutrudno je podpiral mednarodne organizacije povezane s Pranic Healingom in je vodil njegove študente na njihovi duhovni poti z ljubeznijo in modrostjo. Njegovo življenje je bilo zaznamovano z globoko predanostjo, modrostjo ter močno željo da bi lajšal bolezni in trpljenje. Med drugim je ustanovil veliko dobrodelnih ustanov po celem svetu s poudarkom na prehranjevanju otrok, izobraževanju in enakopravnost vseh ljudi.
 
Master Choa Kok Sui je avtor številnih seminarjev, knjig in CD-jev.

Master Choa Kok Sui je zapustil svoje fizično telo 19. marca 2007. Njegovo neprecenljivi in dragoceni nauki, blagoslovi in ozdravljenja so se globoko dotaknili na milijone ljudi, katere je navdihnil, preoblikoval in oplemenitil njihova življenja.

Sedaj njegovo delo nadaljujeta Inštitut za notranje študije in Pranic Healing Organizacije širmo po svetu, tako kot si je po vizijah tudi želel.