Učno gradivo - knjige

Miracles Through Pranic Healing

Knjiga Čudeži skozi pranično zdravljenje – Miracle Through Pranic Heling® je osnovni učbenik in ena najboljših knjig na področju energijskega zdravljenja. Je most med tradicionalno medicino in alternativo in se prizadeva na enostaven in razumljiv način širiti razgledanost na področju delovanja energij, avre, in čaker. Knjiga poleg razlage in prtokolov za zdravljenje težav vsebuje številna pričanja in izkušen pacientov tako preprostih kot težjih bolezni.

Za vse, ki želite spoznati čudoviti svet energij, ga razumeti in se naučiti upravljati z energijami je ta knjiga prava za vas.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Cena: 35€ (kontakt za naročila: 031 206 886 ali preko info@pranichealing.si)

Advance Pranic Healing

Knjiga Advanced Pranic Healing je nadgradnja osnovne Prenic Healing knjige Miracles Through Pranic Healing® mojstra Choa Kok Sui-a. Poleg osnovne je najbolj prodajna knjiga, ki je prevedena v skoraj 30 jezikov. Knjiga razkriva tehnike skeniranja in zaznavanja aktivnosti čaker, zdravilno moč in učinke barvne prane, nasvete, dognanja in protokole za težje in kronične težave in še veliko več. V knjigi so vključena izkušnje in prčevanja zdravinikov in zdravilcev Pranic Healinga po celem svetu. Ta knjiga velja za fenomen na področju energijskega zdravljenja in je nepogrešljiv učbenik za vse, ki se zanimajo in že izvajajo tehnike Pranic Healing.

 

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Cena: 35€ (kontakt za naročila: 031 206 886 ali preko info@pranichealing.si)

Pranic Psychotherapy

Knjiga Pranična psihoterapija (Pranic Psychotherapy) je most in vez med umom in fizičnim sistemom človeka. Knjiga razkriva nove dimenzije, dopolnitev in nadgradnjo tradicionalnih psihoterapevtskih prijemov v praksi. Razkriva eneostavne tehnike za odstranjevanje hromilnih energijskih vzorcev kot so: anksioznost, depresija, stres, fobije, obsesivne kompulzivne motnje, impotenca, negativnem isli, odvisnosti, alkoholizem, kajenje, umsko omejevanje in še veliko več.

Knjiga je učno gradivo za tečaj Pranične Psihoterapije iz serije tečajev Pranic Healing®

 

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Cena: 32€ (kontakt za naročila: 031 206 886 ali preko info@pranichealing.si)

Chakras and Their Functions

Knjga “Čakre in njihove funkcije” (The Chakras and their Functions) združuje globoka znanja visoko razvitih jasnovidcev in mojstra Choa Kok Sui-a v povezavi z energijskim telesom in 11 glavnih čaker oz. energijskih centrov. Razkriva svete skrivnosti čaker ter njihove lastnosti in funkcije na duhovni, psihološki in fizični ravni.

Nepogrešljiva knjiga za razumevanje energijskega telesa in Čaker – energijskih vrtincev.

 

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Cena: 30€ (kontakt za naročila: 031 206 886 ali preko info@pranichealing.si)

Practical Psychic Self-Defence

Knjiga Psihološka samoobramba v praksi – Practical Psichic Self-Defence nam ponuja preproste, učinkovite in praktične prijeme za uspešno soočanje v vsakdanjih stresnih okoljih in situacijah. Uči nas kako se zaščititi pred negativnimi mislimi in psihološkimi kontaminacijami, kako okrepiti in zaščititi avro, odstranjevati negativno energijo in vibracije doma, v pisarni in okolju v katerem se gibamo, kako delujejo energijski vampirji, črna magija in kako se zaščititi in očistit pre dnjimi. Čar te knjige so skrivni univerzalni zakoni zaščite, ravnovesja in harmonije našega življenja.

 

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Cena: 30€ (kontakt za naročila: 031 206 886 ali preko info@pranichealing.si)

Achieving Oneness With the Higher Soul

Knjiga Doseganje enosti z višjo dušo – Achieving Oneness with Higher Soul nam na jasen in enostaven način razkriva globlji pomen našega življenja. Knjiga je namenjena predvsem študentom tovrstnega tečaja, da bi lažje razumeli in podoživljali meditacijo dveh src in meditacijo na modri biser.
Tečaj in knjiga Doseganja enosti z višjo dušo sta most v duhovnosti, ki razjasnjujeta našo višjo bit.

 

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Cena: 38€ (kontakt za naročila: 031 206 886 ali preko info@pranichealing.si)

Superbrain joga

Superbrain joga je starodavna tehnika, ki izvira iz idnije in je namenjena aktivranju in optimalnemu delovanju možganov. Je preprosta vaja, ki aktivira možganske celice, uravna energijsko pretočnost telesa, krepi spomin, izboljša koncentracijo, fokus in mentalno stanje. Ta vaja je primerna tako za vse generacije in je zelo priporočljiva za osebe sposebnimi potrebami, s oslabljenim spominom, koncentracijo in podobnimi težavami vezanimi na ADD in ADHA.

 

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Cena: 30€ (kontakt za naročila: 031 206 886 ali preko info@pranichealing.si)