Knjige mojstra Choaje Kok Suija

Miracles Through Pranic Healing

Knjiga Čudeži skozi pranično zdravljenje – Miracle Through Pranic Heling® je osnovni učbenik in ena najboljših knjig na področju energijskega zdravljenja. Je most med tradicionalno medicino in alternativo in se prizadeva na enostaven in razumljiv način širiti razgledanost na področju delovanja energij, avre, in čaker. Knjiga poleg razlage in protokolov za zdravljenje težav vsebuje številna pričanja in izkušnje pacientov, tako preprostih kot težjih bolezni.

Za vse, ki želite spoznati čudoviti svet energij, ga razumeti in se naučiti upravljati z energijami je ta knjiga prava za vas.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Advanced Pranic Healing (Napredni Pranic Healing)

Knjiga Advanced Pranic Healing je nadgradnja osnovne Pranic Healing knjige Miracles Through Pranic Healing® mojstra Choa Kok Sui-a in ob enem najbolj napreden sistem energijskega zdravljenja z uporabo barvne prane. Poleg osnovne je najbolj prodajn priročnik in je kot Biblija za vse pranične zravilce. Knjiga razkriva napredne tehnike skeniranja čaker, zdravilno moč in energijske učinke barvne prane, navodila, smernice in protokole za težje in kronične zdrvstvene težave in še veliko več. V knjigi so vključena izkušnje in pričevanja zdravnikov in zdravilcev Pranic Healinga po celem svetu. Ta knjiga velja za fenomen na področju energijskega zdravljenja in je nepogrešljiv učbenik za vse, ki se zanimajo in že izvajajo tehnike Pranic Healing.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Pranic Psychotherapy

Knjiga Pranična psihoterapija (Pranic Psychotherapy) je most in vez med umom in fizičnim sistemom človeka. Knjiga razkriva nove dimenzije, dopolnitev in nadgradnjo tradicionalnih psihoterapevtskih prijemov v praksi. Razkriva eneostavne tehnike za odstranjevanje hromilnih energijskih vzorcev kot so: anksioznost, depresija, stres, fobije, obsesivne kompulzivne motnje, impotenca, negativnem isli, odvisnosti, alkoholizem, kajenje, umsko omejevanje in še veliko več.

Knjiga je učno gradivo za tečaj Pranične Psihoterapije iz serije tečajev Pranic Healing®

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Chakras and Their Functions

Knjga “Čakre in njihove funkcije” (The Chakras and their Functions) združuje globoka znanja visoko razvitih jasnovidcev in mojstra Choa Kok Sui-a v povezavi z energijskim telesom in 11 glavnih čaker oz. energijskih centrov. Razkriva svete skrivnosti čaker ter njihove lastnosti in funkcije na duhovni, psihološki in fizični ravni.

Nepogrešljiva knjiga za razumevanje energijskega telesa in Čaker – energijskih vrtincev.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Pranic Crystal Healing

Mojster Choa Kok Sui v tej knjigi razkriva poglobljene skrivnosti kristalov. Uporaba posebnih kristalov za doseganje zavidljivih rezultatov. Navodila in napotki za čiščenje, polnjenje in programiranje kristalov za doseganje boljših rezultatov, boljšega počutja, zdravja in zaščite. Naučite se uporabljati moč kristalov in osvojite znanja kot so:

  • lastnosti kristalov,
  • čiščenje, napajanje in programiranje kristalov,
  • povečevanje zdravilne moči in uporaba kristalov,
  • kdaj ni dobro nostit kristale,
  • različne tehnike uporabe kristalov za terapije,
  • navodila uporabe kristalov in naprednih tehnik praničnega zdravljenja,
  • barve kristalov,
  • polaganje kristalov,
  • itd…

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Practical Psychic Self-Defence

Knjiga Psihološka samoobramba v praksi – Practical Psichic Self-Defence nam ponuja preproste, učinkovite in praktične prijeme za uspešno soočanje v vsakdanjih stresnih okoljih in situacijah. Uči nas kako se zaščititi pred negativnimi mislimi in psihološkimi kontaminacijami, kako okrepiti in zaščititi avro, odstranjevati negativno energijo in vibracije doma, v pisarni in okolju v katerem se gibamo, kako delujejo energijski vampirji, črna magija in kako se zaščititi in očistit pred njimi. Čar te knjige so skrivni univerzalni zakoni zaščite, ravnovesja in harmonije našega življenja.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Achieving Oneness With the Higher Soul

Knjiga Doseganje enosti z višjo dušo – Achieving Oneness with Higher Soul nam na jasen in enostaven način razkriva globlji pomen našega življenja. Knjiga je namenjena predvsem študentom tovrstnega tečaja, da bi lažje razumeli in podoživljali meditacijo dveh src in meditacijo na modri biser.
Tečaj in knjiga Doseganja enosti z višjo dušo sta most v duhovnosti, ki razjasnjujeta našo višjo bit.

 

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Superbrain joga

Superbrain joga je starodavna tehnika, ki izvira iz Indije in je namenjena aktivranju in optimalnemu delovanju možganov. Je preprosta vaja, ki aktivira možganske celice, uravna energijsko pretočnost telesa, krepi spomin, izboljša koncentracijo, fokus in mentalno stanje. Ta vaja je primerna tako za vse generacije in je zelo priporočljiva za osebe sposebnimi potrebami, z oslabljenim spominom, koncentracijo in podobnimi težavami vezanimi na ADD in ADHA.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Duhovni pomen človeka

Knjiga Duhovni pomen človeka – čakre v povezavi z obrnjenim kabalističnim drevesom življenja razkriva duhovni pomen človeka ter povezavo kabalističnega drevesa življenja in enajstih energijskih centrov oz. čaker. Knjiga vas skozi barvne ilustracije korak za korakom vodi in prikazuje vpliv na naše življenje neglede na veroizpoved ali prepričanje.

Vključitev kabale s koncepti čaker in zdravjem, je to ena naprednih duhovnh knjig Mojstra Choa Kok Sui-a. Knjiga je namenjena študentom, ki iščejo univerzalno napredno duhovno znanje, ki ga podaja mojster Choa Kok Sui.

 

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Univerzalna in kabalistična meditacija na molitev “Oče naš”

Knjiga razkriva Univerzalno molitve “Oče naš” in povezave kabalističnega drevesa življenja in energijskih centrov, ki jo je mojster Choa Kok Sui razvil v izjemno vodeno meditacijo. Knjiga razkriva korake, globlji pomen in razlage molitve in meditacijo, ki vas skozi močno gospodovo molitev vodi v globlje potovanje duhovnega razvoja. Knjiga Lord’s Prayer vključuje čakre in korespondenco z drugimi verami razkriva resnico in moč gospodove molitve.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Notranje učenje krščanstva (Inner Teaching of Christianity)

Mojster Choa Kok Sui se je prizadeval razkriti nekatere nerazumljive in skrite vidike krščanstva, ki so razkrite v knjigi “Notranje učenje Krščanstva.” V knjigi razkriva pomen in resnico pojmov, zgodb in pripovedi iz zgodovine krščanstva.

Knjiga je nastala na osnovi predavanj in posnetkov Mojstra Choa Kok Suia in je odličen vir informacij za razumevanje in globlji pomen enega najbolj razvitih religij pri nas – krščanstva.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Notranje učenje hinduizma (Inner Teaching of Hinduism Revield)

Hinduizem je znan po globoki barviti veri mnogih bogov, boginj in številnih globokih duhovnih simbolov.

Na podlagi globokega poznavanja kultur in religij je mojster Choa Kok Sui v tej knjigi razšlril najbolj izpostavljene in pomembne bogove, simbole in rituale hinduizma, ki so poznana že stoletja. Knjiga je idealna za vsakogar, ki želi razumeti eno najbolj mističnih religij na svetu.

“Knjiga je v angleškem jeziku”

Om Mani Padme Hum

Mantre so svete besede ali zvok, ki oddajajo vibracijo in vzpostavljajo božanske povezave. Mantri “Om” in “Amen” sta dve najbolj znani primarni mantri. “Om Mani Padme Hum” je močna mantra in molitev, ki je prežeta z obilo ljubezni, milosti in sočutja. Mojster Choa Kok Sui v tej knjigi razkriva globlje razumevanje te mantre in njenih številnih prednosti. S pomočjo te knjige boste spoznali vse poglede in moči mantre Om Mani Padme Hum, kako jo uporabiti za povezovanje in doseganje enosti z višjo dušo. Knjiga razkriva lokacijo semena višje zavesti in centra, kjer se začne koren “tisoč peresni lotusov cvet”.

“Knjiga je v angleškem jeziku”