Osnovni Pranic Healing® (1. stopnja)

📆 15. in 16. april
⏱ Čas: od 9. do 18. ure

Dobrodošli na super zabavno Pranic Healing delavnico
Inštituta za notranje študije INC

Srčno dobrodošli na super zabavni dvodnevni delavnici, kjer boste skozi prijetno druženje odkrivali starodavne modrosti, nova znanja ter tehnike, ki bodo spremenile vaš pogled na energijski svet in vas spremljale skozi življenje. Prav na vsakem tečaju se najdejo tudi sorodne duše, ki stkejo prijateljske vezi in najdejo somišljenike. Ne zamudite priložnosti za obogatenje svojega notranjega sveta!

Znanost, tehnologija in zavest človeštva so v zadnjem stoletju močno napredovali, posledično pa tudi znanje o energijah. Pranic Healing (pranično zdravljene ali pranoterapija) je sodobna tehnologija energijske medicine, ki temelji na razumevanju delovanja življenjske energije (prane) in naravnih zakonov.

Pranic Healing je zasnoval duhovni učitelj in veliki mojster Choa Kok Sui, ki je kot kemijski inženir več kot 30 let potoval, študiral, raziskoval in prakticiral najrazvitejše starodavne tehnike zdravljenja z življenjsko energijo ter spoznaval duhovne nauke. Z ekipo naprednih zdravilcev z vseh vetrov in stopenj zdravljenja, od visoko razvitih zdravnikov uradne medicine pa do izredno jasnovidnih posameznikov, je razvil celosten sistem zdravljenja, ki ga je sistematično razdelil na dvodnevne aktivne delavnice.

Pranic Healing tako danes predstavlja tehnično dovršen sistem sodobne energijske medicine, ki ga lahko na zelo preprost in razumljiv način razume in uporablja še tako zahteven posameznik. Ta sistem predstavlja nadaljevanje ene najbolj razširjenih energijskih metod na svetu, reikija. Razliko med reikijem in pranoterapijo lahko pobliže spoznate tukaj >>

Tečaj poteka v sproščenem, zabavnem in prijetnem vzdušju, ki zajema veliko znanja, modrosti, tehnik in praktičnega usposabljanja, za katerimi stojijo strokovno usposobljeni inštruktorji inštituta za notranje študije INC s Filipinov. Ob tem pa super družbo ter dobro in zdravo hrano.

Pregled osnovnega tečaja:

Po tečaju prejmete certifikat Inštituta za notranje študije INC© s Filipinov, ki velja kot potrdilo o uspešno opravljenem tečaju ter vam omogoča obnavljanje in nadaljevanje tečajev v vseh Pranic healing centrih po svetu. Po tečaju pranične psihoterapije se lahko udeležite tečaja za pridobitev uradnega potrdila.

Na osnovnem Pranic Healing tečaju boste spoznali delovanje življenjske energije (prane) in naučili se boste preprostih tehnik za lajšati fizične in psihične težave vseh vrst.

Tečaj zajema:

  • spoznavanje energijske anatomije fizičnega telesa in izvorov življenjske energije (prane),
  • razlago, kako dejansko lahko vidite energijo prane zraka, avro dreves, človeka, itd… (deležni boste spoznanj, ko bodo nevidne energije postale vidne, neobčutljive energije pa občutljive in naenkrat govor o energiji ne bodo le prazne besede, pač pa dejansko nekaj skorajda otipljivega),
  • spoznavanje funkcij notranje in zunanje avre, avričnih žarkov oz. energijskih por, 11 glavnih energijskih centrov oz. čaker, ki imajo specifične fizične in psihološke funkcije (čakre niso predstavljene z barvami, pač pa kot energijski vrtinci, kot neke vrste elektrarne, ki delujejo kot fizični organ in dihajo z nami, dovajajo in izločajo energijo ter oddajajo različne toplotne valove, ki jih jasnovidci ob aktivnem vrtenju vidijo kot mandale v različnih barvnih odtenkih),
  • preproste tehnike skeniranja in zaznavanja avre in čaker v dlaneh, čiščenja slabe, porabljene ali obrabljene energije in dovajanja zdrave prane (s preprostimi tehnikami gibanja rok boste že po prvem tečaju lahko lajšali težave, kot so: migrena, zobobol, nespečnost, prehlad, gripa, povišana telesna temperatura, težave s srcem, bolezni organov in še veliko več),
  • tehnike pravilnega praničnega dihanja (za hitrejšo regeneracijo, mentalno sprostitev in izboljšanje energije in njenega pretoka),
  • tehnike odpuščanja na dušni ravni ter rezanja energijskih vezi z drugimi,
  • poučevanje o univerzalnih zakonih karme in zlatem pravilu ter preproste nasvete za razvijanje zdravja in obilja na vseh področjih,
  • univerzalno meditacijo za razvijanje notranjega miru in razsvetljenje, meditacijo dveh src, (ki jo lahko pozneje izvajate tudi sami doma ali se nam pridružite ob rednih izvajanjih v centru).
Kako izobraževanja doživljajo naši tečajniki:

Prijavni obrazec

Potrdi prijavo

Kontakt za prijave ali več podrobnosti:
041/516-058; info@pranichealing.si

Cena izobraževanja: 250€
(Obnovitev tečaja: 80€)

Ob prijavi vplačate akontacijo 100 € na TRR:
SI56 6100 0002 4197 579.
Referenca: SI00 1111

Svoje mesto na tečaju dokončno potrdite ob dogovoru z organizatorjem oz. z nakazilom akotnacije ali celotnega zneska tečaj.

(Tečaj bo potekal v angleškem jeziku in bo simultano prevajan v slovenščino.)

Tečaj zajema 16 ur teoretičnega in praktičnega dela,
ki se razdeli na soboto in nedeljo:

8:00 – 9:00: vpisi in registracija.
9:00 – 12:30: prvi del tečaja z krajšimi odmori.
12:30 – 14:00: odmor za kosilo
14:00 – 18:00: drugi del tečaja in (zadnji dan) podelitev certifikatov.

Na tečaju prejmete: mapo, blok, pisalo, brošuro v slovenščini, … 

V tečaj so všteti pijača in prigrizki.
(kosilo se doplača)

Možnost nočitve in oddaljenost prostorov zavoda Pot do zdravja:

Hiša Ida – 3,5km (031372777)
Apartma Zynga – 1km (041752633)
Hotel Pr Frenku – 3,5km (040787873)
Edenski vrt – 3,5km (031216573)
Grofija – Turistična kmetija – 2,4km
Turistična kmetija Fajdiga – 4,6km

Dr. Prashant

DR. PRASHANT

Inštruktor Pranic Healing tečajev

Dr. Prashant je po izobrazbi doktor uradne medicine, ki je vrsto let delovav v zdravstvu. Že več kot 15 let poučuje pranoterapijo po sistemu Pranic Healing v Indiji in nekaterih evropskih državah.

Je tudi mojster Reiki zdravljenja in dr. homeopatske medicine, katerih znanje povezuje in združuje s pranoterapijo pri svojih seansah.

Kontakt za prijave ali več podrobnosti:
041/516-058; info@pranichealing.si