Meditacija dveh src je napredna univerzalna planetarna meditacija za mir in razsvetljenje, ki združuje in povezuje vse kulture. Danes to meditacijo dnevno izvaja več milijonov ljudi po celem svetu. Z rednim izvajanjem te meditacije se spremeni naša osebnost in pogled na življenje.

Kratko razlago in potek meditaicje je razložila inštruktorica Pranic Healing tečajev Deborah Quibell, ki vodi meditacijo dveh src v živo vsak torek ob 19:30.

Če ne razumete izvorne angleške različice meditacije, lahko uporabite vodeno meditacijo dveh src v slovenščini, ki jo najdete spodaj. Pred izvajanjem vam priporočam, da jo najprej pozorno poslušate, da ozavestite pomen vsebine in njeno globino. Tisti, ki si lažje zapomnite vsebino z branjem, si lahko desno spodaj vklopite podnapise. To vam bo omogočilo, da si boste lažje in hitreje ustvarili mentalni film in podrobnosti med izvajanjem meditacije.

Za poslušanje uporabite slušalke ali prenosni zvočnik.

Redno izvajanje meditacije pozitivno spremeni naš pogled na življenje. Ko spremenimo sebe, lahko dobro vplivamo na svoje najbližje: družino, prijatelje in skupnosti v katerih delujemo. Izvajanje meditacije dveh src pomnožuje naš energijski potencial in pozitivno vpliva na razvijanje in dvigovanje zavesti človeštva, okolice, krajev, mest in države.

Meditacijo, prilagojeno Sloveniji lahko izvajate sami ali v formiranih skupinah s prijatelji. Lahko pa se pridružite našim skupinam, kjer poleg meditacije dveh src izvajamo še vaje za boljši energijski pretok.

Naše dogodke lahko spremljate na koledarju dogodkov.