Arhatska joga

Tečaj arhatske joge je eden najboljših tečajev, kar jih je ustvaril mojster Choa Kok Sui v tem življenju, in je eden največjih darov, ki so bili dani človeštvu. Če iščete eno stvar, ki bi lahko spremenila vaše življenje, je to to.

Arhatska joga je fenomen. Njena moč je onkraj domišljije. Ustvarjena je za ljudi, ki imajo resne namene duhovno rasti. Arhatska joga zajema vse, kar morate vedeti o duhovnem razvoju in o varnih, preprostih, a močnih tehnikah, da ga pospešite.

Sistem arhatske joge je bil predan mojstru Choaji Kok Suiju preko njegovega učitelja mahagurujija Mei Linga (Padmasambhava). Arhatska joga izvira iz Indije, Kitajske in Tibeta. Beseda arhatska prihaja iz besede arhat, kar pomeni vreden oziroma izpopolnjen. Beseda joga prihaja iz sanskrtskega korena yug, kar pomeni združiti. Torej je joga izraz, ki je dan tisti tehniki, ki se nam pomaga združiti z božanskim.

Arhatska joga mojstra Choaje Kok Suija je visoko napredna duhovna tehnologija, ki pospešuje razvoj duše. Arhatska joga je sinteza več jogijskih tehnik, ki vključujejo močne meditacije, očiščevanje in dihalne tehnike, ki so integrirane v sistem korak za korakom, da hitro in varno pospešijo vaš duhovni razvoj. V arhatski jogi je veliki mojster Choa uspešno sintetiziral in integriral esenco in moči sedmih jog, da je oblikoval eno najmočnejšo jogo z najhitrejšim načinom duhovnega razvoja. Vključuje naslednje joge: raja joga, karma joga, kundalini joga, njana joga, bhakti joga, mantra joga in poenostavljena hata joga.

Na tej delavnici se boste naučili močnih duhovnih praks in tehnik za pospeševanje duhovnega razvoja.

Kaj zajema tečaj?

  • Pet stebrov arhatske joge, ki zagotavljajo uravnovešen in varen duhovni razvoj,

  • razlago o pomembnosti Boga in guruja oz. duhovnega učitelja v vašem življenju,

  • globlje razumevanje petih vrlin in močne tehnike, da odstranite svoje pomanjkljivosti,

  • okrepili boste sposobnosti in vrline, očistili svoje misli in čustva ter zgradili boljši značaj, ki vam omogoča postati veliko boljša oseba,

  • spoznali boste tehnike oz. pranajamo za ustvarjanje energije,

  • naučili se boste nekaj močnih meditacij, kot so: meditacija dveh src, meditacija na modri biser, meditacija na notranji dih (znana kot arhatska kundalini meditacija) in arhatski dhjan (zen). Vse te meditacije olajšajo preobrazbo ter nadgradijo fizično telo in možgane skozi varno prebujanje kundalini energije,

  • naučili se boste, kako pomembno je dajati čas in denar, da pomagate drugim,

  • naučili se boste, kako pomembno je učenje,

  • in še veliko več.

Cilj arhatske joge je pospešiti spoznavanje notranjih naukov, ki so stoletja ostajala skrivnost, tudi ljudem z različnimi verskimi ozadji in prepričanji. Sistem je bil ustvarjen na tak način, da za duhovni razvoj med izvajanjem arhatske joge ni treba, da zapustimo normalno življenje, kariero in partnerski odnos. Poleg tega arhatska joga omogoča, da se soočamo z dnevnimi težavami in izzivi sodobnega življenjskega sloga. Potrebujete le odločitev, da se udeležite tečaja, ponotranjite nauke in resnično spremenite svoje življenje.

Osnovni pogoj:

  • Pranic Healing Psihoterapija

Trajanje: 2 dni (16 ur)
Cena: 400€
Obnovitev: 120€