Zgoščenke mojstra Choaje Kok Suija

THM CD Cover Front 1

Meditacija dveh src za mir in razsvetljenje s slovenskim prevodom

Meditacija dveh src je izjemno močna meditacija, ki nam pomaga doseči višjo stopnjo božje zavesti oz. razsvetljenja, ter očisti in napolni našo avro. Močna avra pa deluje kot rezervoar energije, kar pa je za zdravilce izjemno pomembno.

Ob rednem izvajanju meditacije dveh src se nam ojačajo določene sposobnosti kot so, jasnost uma, izboljšane psihične sposobnosti, povečana inteligenca in spretnost razumevanja.

Cena zgoščenke: 25€

Meditacija dveh src – (Meditaiton on Twin Hearts)

Meditacija dveh src (mediation on Twin Hearts) je izjemno močna meditacija, ki nam pomaga doseči višjo stopnjo božje zavesti oz. razsvetljenja, ter očisti in napolni našo avro. Močna avra pa deluje kot rezervoar energije, kar pa je za zdravilce izjemno pomembno.

Ob rednem izvajanju meditacije dveh src se nam ojačajo določene sposobnosti kot so, jasnost uma, izboljšane psihične sposobnosti, povečana inteligenca in spretnost razumevanja.

Meditation on Twin Hearts – Self Healing

Meditacija dveh src s praničnim samo-zdravljenjem je izjemna meditativna tehnika za duhovni razvoj in samo-zdravljenje. V sami meditaciji blagoslovimo zemljo z mirom, ljubeznijo, zdravjem in dobro namero, ter s tem praktikant postane izjemno močan kanal za božjo energijo, ki pa očisti in napolni avro te osebe.

Močna avra igra vlogo rezervoarja energije, ki pa je pogoj za katerega koli zdravilca. Meditacija dveh src je močna tehnika, ki pomaga pri zdravljenju bolezni, poškodb in pomaga pri ohranjaju našega zdravja in vitalnosti. Zdravilni učinki meditacije dveh src z praničnim samo-zdravljenjem so javno znani. Uspeh in dramatične ozdravitve pa se pojavijo ob rednem prakticiranju prav te meditacije.

Meditation on Twin Hearts – Chakras Healing

Meditacija dveh src – čiščenje čaker je podobna meditaciji dveh src z praničnim samo-zdravljenjem, le da je pri tej različici poudarek na čiščenju čaker. Čiste in zdrave čakre so bolj kot ne pogoj za zdravo in dolgo življenje h kateremu strmimo vsi in prav s to meditacijo lahko preventivno  poskrbimo za čistost naših čaker.

Meditation on the Higher Soul

Meditacija modri biser znana tudi kot meditacija višje duše je standardna tehnika, katero so uporabljali različni mojstri ezoteričnih šol pri urjenju svojih učencev. Gre za starodavno meditativno tehniko, katero so skrbno skrivali stoletja pred javnostjo. Do nje so imeli dostop le redki.

Meditacija modri biser omogoča praktikantu pospešiti proces doseganja enosti inkarnirane duše z svojo višjo dušo. Ta fenomen je poznan tudi pod besedo dušna realizacija. Dušna realizacija pa ni nič drugega kot spoznanje inkarnirane duše, da ni telo, ampak, da je višja duša zlita v eno. To je ves smisel joge in iluminacije.

Meditacija štirih nadangelov

Nad angelska meditacija je sinteza različnih virov iz mojega življenja. Izhaja iz moje edanosti do praničnega zdravljenja, ter takšnega načina življenja. Prvič sem jo predstavil leta 2000 v Kanadi na Svetovni Pranic Healing Konvenciji. kjer je bila izdelana kot meditacija v konvenciji Panamerikanske Pranic Healers iz leta 2001 v LA.

Zasluge gredo Unity Church for the Prayer by James Dillet Freeman, katero sem uporabljal vrsto let in je sedaj center za meditacijo. Zasluge gredo tudi Očetu Jose Ricardu, ker mi je predstavil knjigo od Joan-a Borysenko, Nad angeli in njihove smeri in seveda mojemu učitelju Grand Master Choa Kok Sui-u, za prave smernice s Praničnim Feng Shui-jem in z Nad angeliter adaptacijo z meditacijo dveh src in blagoslovljenjem zemlje.

Kadarkoli izvajam meditacijo, dodam kakršno koli inspiracijo, katero mi posredujejo božja bitja za skupino za katero izvajam meditacijo. Vsaka meditacija je drugačna in posebna. Naj vas bog in vsi angeli blagoslovijo.

Lord’s Prayer meditation

Ta meditacija se povezuje z našimi enajstimi energijskimi centri v subtilnem telesu vsake osebe, na fraze gospodove molitve in Sephire iz kabalističnega drevesa Življenja.

Med to meditacijo so te energijski centri očiščeni, napolnjeni z novo energijo in aktivirani. Skozi praktikanta se med meditacijo prelije enormna količina duhovne energije, kar nam omogoča transfromirati spolno energijo v duhovno energijo in nam omogoča prebuditi kundalini energijo po hrbtu navzor do kronske čakre, ki je locirana na dnu naše hrbtenice. Redno izvjajanje te meditacije nam prinese mir, uravnoteženje in duhovni razvoj.

Avdio meditacija je delj knjige Lord’s Prayer in vsebuje Univerzalno in Kabalistično različico. Nakup CD-ja je možen le ob nakupu knjige Universal and Kabbalistic Meditaiton on the Lord’s Prayer.

Om – božanski zvok

Om je univerzalni zvok podoben Aum ali Amen. Njen namen je povezati individualno zavest z božansko zavestjo. Energije, ki jih oddaja ta posnetek se uporabljajo za razgradnjo slabih in negativnih energij v posameznikovem fizičnem in energijskem telesu in njegovem okolju. Čisti, energizira, sprošča stres in napetost, dviguje zavest in razvija energijsko čistejše, mirnejše in duhovno okolje.

Om – zvok mirnosti

Om je univerzalni zvok podoben Aum ali Amen. 108 kratno skandiranje mantre Om mojstra Choa Kok Sui-a duhovnega učitelja in ustanovitelja sodobnega praničnega zdravljenja in Arhatske joge, ima močan učinek čiščenja, saj zvišuje raven vibracij in pomaga pri dviganju zavesti na višji nivo.

Amen

Mantra amen je podobna kot Aum ali Om. Pomaga dosegati notranjo zavest in ponovno povezavo z božansko zavestjo. Energija, ki jo oddaja ta CD, lahko razgradi negatvne vibracije znotraj in zunaj poslušalca. Ta CD lahko uporabljate za dviganje zavesti, čiščenje, energiziranje in razvijanje notranjega miru.

Gayatri Mantra

Gayatri mantra je močna mantra in odlično orodje za čiščenje avre in čaker, razvijanje intuicije in budistične inteligence, povečuje mentalno ostrino in čustveno moč ter povezavo do Boga, ki prihaja skozi Sonce.

Om Nama Shivaya Om

Mantra Om Nama Shivaya Om je močna mantra in odlično orodje za čiščenje prostora, negativnih energij in sproščanje negativnih celic. Tako se lažje povezujete s svetlobo. Ima anti psihološke učinke in v poslušalcu lahko izniči in nevtralizira negativne energije drugih.

Om Namo Rama Om

OM NAMO RAMA OM Chanted by Master Choa Kok Sui

Om Namo Rama Om skandirana z glasom Mojstra Choa Kok Sui-a vzpostavlja blagoslov boga Rame. Izkoristite priložnost in ponavljajte mantro Om Namo Rama Om 27x 19 dni in presenečeni boste nad spremembami v vašem življenju.

Laxmi Gayatri Mantra

Ta močna mantra je odlično orodje za prebujanje vaše korenske čakre z energijo boginje Laxmi – blaginje poznane kot zakon privlačnosti. Poglobite svoje enerigjsko polje z energijami obilja in pritegnili boste energije, ki si jih želite.

Radodarnost in ne kraja sta skrivnosti obilja. Žena boga Vishnu je Lakshmi, boginja Obilja. To je skrvnost – ki povezuje vaše srce, je povezana z Ljubeznijo saj je Vishnu bog ljubezni. Ko ljubite, ko dajete in delite, boste blagoslovljeni z obiljem.

CD lahko potihoma predvajate na vašem delavnem mestu saj kreira vibracije obilja. To bo aktiviral delovno območje, korensko čakro in boljšo produktivnost zaposlenih.

The Existence of God is Self Evident

The Supreme God is the all-pervasive energy with consciousness. This all-pervasive energy is very subtle and almost imperceptible. It is super steady and all-powerful. It is all form and yet formless. The existence of the laws of nature which are expressed in mathematical formulas, which design and govern the universe, implies the existence of god the supreme mathematician, who is omni-intelligent.

Meditation on the Blue Pearl

Meditacija na modri biser poznana, kot meditacija na višjo dušo je standardna tehnika, ki jo uporabljajo mojstri različnih ezoteričnih šol pri usposabljanju duhovnih učencev za pospešeno duhovno povezavo. Gre za sintezo starodavnih meditacijskih tehnik, ki so bile skrite stoletja. Meditacija izvajalcu omogoča pospešeno povezovanje inkarnacijske duše (nižjega jaza) z višjo Dušo (Višjega Jaza ali višjo zavestjo).

Arhatic Dhyan

Arhatic Dhyan je napredna meditacija Arhatske joge, ki razvija poglobljenega in daljšega zaveanje. To zavedanje je potrebno za zaznavanje in odzivnost globljih notranjih in višlih vibracij in dražljajev. Da bi se hitreje razvijali na svoji duhovni poti, morate razvijati in ohranjati ustrezno ravnovesje med podaljšano osredotočenostjo in pozornostjo.

Arhatic Yoga Kundalini Meditation

Meditacija notranjega diha oziroma Kundalini meditacija je napredna meditacijska za praktikante Arhatske joge. Meditacija se osredotoča na tehnike cirkuliranja energij, ki čistijo, napajajo in uravnavajo energijske centre – čakre kar posledično povzroči čiščenje energijskega telesa, ter varno prebujanje svetega ognja in kundalini energije ter spodbuja razvoj notranje pozornosti in širjenja višje zavesti.