Jure Jeraj

Ambasador in organizator
Pranic Healing tečajev v Sloveniji.

Jure Jeraj je bil znan kot profesionalni športnik z več kot 16 letno mednarodno športno kariero.

Že več kot deset let raziskuje in prakticira različne sisteme in metode za osebnostno rast in razvoj na področjih športa, zdrave prehrane, manualnih in energijskih tehnik, energijske medicine, duhovne rasti in mentalnih tehnik.

Pranic Healing je spoznal v Katarju in nadaljeval študij v različnih Indijskih državah, Nepalu, Italiji, Portugalskem, na Filipinih in v Nemčiji. Sedaj je ambasador Pranic Healing šolanja v Sloveniji. Ob organizaciji tečajev deluje kot pranoterapevt, maser in mentor, ki tečajnikom pomaga izboljšati tehnike ter spodbuja ljudi k zdravemu načinu življenja in uporabljanju neinvazivnih metod.

Več o njegovem delu si lahko preberete na potdozdravja.si in astro-reports.com.

Master Hector Ramos

Inštruktor naprednih in duhovnih
Pranic Healing tečajev.

Master Hector je eden od osmih mojstrov na svetu, ki se je 20 let razvijal pod okriljem in mentorstvom ustanovitelja mojstra Choa Sui-a.

Leta je deloval kot Acharya (duhovni mentor), ki je vodil misijo MCKS Pranic Healing v Indiji in v GMCKS Arhatic Yoga ašramu (Indija), kjer je vodil tečaje, meditacije, usposabljanje inštruktorjev, hatha jogo, itd…

Kot eden vodilnih inštruktorjev na svetu je modrosti, znanja, tehnike zdravljenaj, meditacije in ezoterike širil po Filipinih, Indiji, Evropi, Avstraliji, Singapurju, Maleziji, Združenih arabskih emiratih, Kanadi, Braziliji, Kolumbiji in ZDA in po vsej Evropi.

Na svojih tečajih je znan po svoji toplini, preprostotsti, humorju in mistiki. Več o Master Hectorju lahko najdete na masterhectorramos.com

Deborah Anne Quibell

Mednarodna Inštruktorica
naprednih Pranic Healing tečajev.

Deborah se je v Indiji in drugih delih sveta učila pod mentorstvom mojstra Choa Kok Sui-a in nadaljevala MCKS Pranic Healing misijo v Južni Afriki in Atlanti. Sodelovala je z različnimi zdravniki uradne medicine in predavala alternativno mediticno na različnih univerzah v ZDA.

Deborah je učiteljica joge in meditacije in doktor psihologije s poudarkom na Jungovskih in arhetipskih študijah. Je poklicna pisateljica, ki piše in obljavlja na več svetovno znanih straneh: Huffington Post, Expanded Consciusness, Rebelle Society, Explore Pranic Healing and The House of Yoga

Je licencirana inštruktorica Inštituta za notranje študije (institute For Inner Studies INC.) in poučuje začetne in napredne Pranic Healing tečaje na Nizozemskem, Norveškem, Danskem in v Sloveniji.

Njeno poučevanje je oplemeniteno z njeno prijetno toplino, nežnostjo in globokim holističnim znanjem. 

Kshitij Garg

Inštruktor osnovnih Pranic Healing
tečajev v Sloveniji

Kshitij Garg (KG) prihaja iz Indije. Po izobrazbi je diplomirani inženir konstrukcije B.E. (Hons) in ekonomije. Že več let je zaposlen v Katarju, kjer poleg redne zaposlitve deluje kot licencirani Pranic Healing terapevt. Tam je prav tako glavni zastopnik, ambasador in inštruktor Pranic Healing tečajev.

Pranic Healing je spoznal leta 2008. Na osnovi njegove predanosti je že leta 2011 pridobil zaupanje in licenco za poučevanje osnovnega Pranic Healing tečaja.

Njegovo široko in strokovno znanje na tečajih popestri z njegovo preprostostjo, navdihom, navihanostjo in razigranosto tako, da na tečajih nikoli ni dolgčas.

Keshen Mathura

Mednarodni Inštruktor
naprednih Pranic Healing tečajev.

Keshen Mathura prihaja iz Nizozemske. Že pri rosnih 11. letih se je zanimal za alternativne metode zdravljenja. Zato mu je bila študija medicine pri srcu. Med študijem na medicinski univerzi je raziskoval in spremljal komplementarne metode. Med njimi mu je bilo najbolj blizu zdravljenje z energijo.

Pranic Healing poučuje že od leta 2001 in leta 2006 je s prijateljem Vivekom na pobudo Mojstra Choa Kok Sui-a ustanovil Pranic Healing razvojno skupino.

Keshen je lastnik podjetja Micro Vision Medical, zaključuje PhD na medicinski univerzi. Več si lahko preberete na njegovi spletni strani Transform Your Life.

Keshen Pranic Healing tečaje oplemeniti s svojim strokovnim znanjem uradne medicine, tako da vedno preseneti in zadovolji še tako zahtevnega študenta.