Master Hector Ramos

Inštruktor naprednih in duhovnih
Pranic Healing tečajev.

Master Hector je eden od osmih mojstrov na svetu, ki se je 20 let razvijal pod okriljem in mentorstvom ustanovitelja mojstra Choa Sui-a.

Leta je deloval kot Acharya (duhovni mentor), ki je vodil misijo MCKS Pranic Healing v Indiji in v GMCKS Arhatic Yoga ašramu (Indija), kjer je vodil tečaje, meditacije, usposabljanje inštruktorjev, hatha jogo, itd…

Kot eden vodilnih inštruktorjev na svetu je modrosti, znanja, tehnike zdravljenaj, meditacije in ezoterike širil po Filipinih, Indiji, Evropi, Avstraliji, Singapurju, Maleziji, Združenih arabskih emiratih, Kanadi, Braziliji, Kolumbiji in ZDA in po vsej Evropi.

Na svojih tečajih je znan po svoji toplini, preprostotsti, humorju in mistiki. Več o Master Hectorju lahko najdete na masterhectorramos.com

Dr. Prashant

Inštruktor naprednih Pranic Healing tečajev

Dr. Prashant uči tečaje velikega mojstra Choa Kok Suija že 15. let. Pranic Healing poučuje v Indiji in nekaterih državah Evrope.

Dr. Prashant je doktor homeopatije in je zelo uspešen pri povezovanju homeopatije in Pranic Healing metode. S tem se ukvarja že mnogo let in strankam pomaga pri številnih boleznih in zdravstvenih težavah. Redno obiskuje GMCKS Arhatic yoga ašram v Indiji in je asistent pri usposabljanju za inštruktorje in pridobitev uradnega certifikata. Rad potuje in se vsako leto udeležuje vikend programov arhatske joge po vsem svetu. Učil se je tudi klasičnega indijskega petja, saj ima ljubezen in strast do glasbe. 

Deborah Anne Quibell

Mednarodna Inštruktorica
naprednih Pranic Healing tečajev.

Deborah se je v Indiji in drugih delih sveta učila pod mentorstvom mojstra Choa Kok Sui-a in nadaljevala MCKS Pranic Healing misijo v Južni Afriki in Atlanti. Sodelovala je z različnimi zdravniki uradne medicine in predavala alternativno mediticno na različnih univerzah v ZDA.

Deborah je učiteljica joge in meditacije in doktor psihologije s poudarkom na Jungovskih in arhetipskih študijah. Je poklicna pisateljica, ki piše in obljavlja na več svetovno znanih straneh: Huffington Post, Expanded Consciusness, Rebelle Society, Explore Pranic Healing and The House of Yoga

Je licencirana inštruktorica Inštituta za notranje študije (institute For Inner Studies INC.) in poučuje začetne in napredne Pranic Healing tečaje na Nizozemskem, Norveškem, Danskem in v Sloveniji.

Njeno poučevanje je oplemeniteno z njeno prijetno toplino, nežnostjo in globokim holističnim znanjem. 

Alessandra Della Porta

Inštruktorica osnovnega Pranic Healing tečaja

Alessandra deluje kot pranoterapevtka in poklicna Shiatsu Namikoshi terapevtka. Pranic Healing izvaja že od leta 2009.

Zakjučila je tudi strokovno usposabljanje v Rimu na Accademia of Pranic Healing. V Sloveniji poučuje osnovni Pranic Healing tečaj že od leta 2019.

Jure Jeraj

Ambasador in organizator
Pranic Healing tečajev v Sloveniji.

Jure Jeraj je bil znan kot profesionalni športnik z več kot 16 letno mednarodno športno kariero.

Že več kot deset let raziskuje in prakticira različne sisteme in metode za osebnostno rast in razvoj na področjih športa, zdrave prehrane, manualnih in energijskih tehnik, energijske medicine, duhovne rasti in mentalnih tehnik.

Pranic Healing je spoznal v Katarju in nadaljeval študij v različnih Indijskih državah, Nepalu, Italiji, Portugalskem, na Filipinih in v Nemčiji. Sedaj je ambasador Pranic Healing šolanja v Sloveniji. Ob organizaciji tečajev deluje kot pranoterapevt, maser in mentor, ki tečajnikom pomaga izboljšati tehnike ter spodbuja ljudi k zdravemu načinu življenja in uporabljanju neinvazivnih metod.

Več o njegovem delu si lahko preberete na potdozdravja.si in astro-reports.com.