Osnovni Pranic Healing® tečaj
18. in 19. julij v Pranic Healing centru

Dobrodošli v svetu energij Inštituta za notranje študije:
spoznajte sodobni Pranic healing in arhatsko jogo

Znanost, tehnologija in zavest človeštva so v zadnjem stoletju močno napredovali, posledično pa tudi znanje o energijah. Pranic healing (pranično zdravljene ali pranoterapija) je sodobna tehnologija energijske medicine, ki temelji na razumevanju delovanja življenjske energije (prane) in naravnih zakonov.

Pranic healing je zasnoval duhovni učitelj in veliki mojster Choa Kok Sui, ki je kot kemijski inženir več kot 30 let potoval, študiral, raziskoval in prakticiral najrazvitejše starodavne tehnike zdravljenja z življenjsko energijo ter spoznaval duhovne nauke. Z ekipo naprednih zdravilcev z vseh vetrov in stopenj zdravljenja, od visoko razvitih zdravnikov uradne medicine pa do izredno jasnovidnih posameznikov, je razvil celosten sistem zdravljenja, ki ga je sistematično razdelil na dvodnevne aktivne delavnice.

Pranic healing tako danes predstavlja tehnično dovršen sistem sodobne energijske medicine, ki ga lahko na zelo preprost in razumljiv način razume in uporablja še tako zahteven posameznik. Ta sistem predstavlja nadaljevanje ene najbolj razširjenih energijske metode na svetu – Reiki. Razliko med reikijem in pranoterapijo lahko pobliže spoznate tukaj ali prisluhnete spodnjemu audio posnetku.

Utrinki naših tečajev. Naši tečaji potekajo v sproščenem, zabavnem in prijetnem vzdušju, ki zajema veliko znanja, modrosti, tehnik in praktičnega usposabljanja za katerimi stojijo strokovno usposobljeni inštruktorji inštituta za notranje študije INC iz Filipinov.

Na osnovnem tečaju Pranic healing se boste naučili razumeti delovanje življenjske energije (prane) in s preprostimi tehnikami lajšati fizične in psihične težave vseh vrst.

Tečaj zajema:

 • spoznavanje energijske anatomije fizičnega telesa in izvorov življenjske energije (prane),
 • razlago, kako dejansko lahko vidite energijo prane zraka, avro dreves, človeka, itd… (deležni boste spoznanj, ko bodo nevidne energije postale vidne, neobčutljive energije pa občutljive in naenkrat govor o energiji ne bodo le prazne besede, pač pa dejansko nekaj skorajda otipljivega),
 • spoznavanje funkcij notranje in zunanje avre, avričnih žarkov oz. energijskih por, 11 glavnih energijskih centrov oz. čaker, ki imajo specifične fizične in psihološke funkcije (čakre niso predstavljene z barvami, pač pa kot energijski vrtinci, kot neke vrste elektrarne, ki delujejo kot fizični organ in dihajo z nami, dovajajo in izločajo energijo ter oddajajo različne toplotne valove, ki jih jasnovidci ob aktivnem vrtenju vidijo kot mandale v različnih barvnih odtenkih),
 • preproste tehnike skeniranja in zaznavanja avre in čaker v dlaneh, čiščenja slabe, porabljene ali obrabljene energije in dovajanja zdrave prane (s preprostimi tehnikami gibanja rok boste že po prvem tečaju lahko lajšali težave, kot so: migrena, zobobol, nespečnost, prehlad, gripa, povišana telesna temperatura, težave s srcem, bolezni organov in še veliko več),
 • tehnike pravilnega praničnega dihanja (za hitrejšo regeneracijo, mentalno sprostitev in izboljšanje energije in njenega pretoka),
 • tehnike odpuščanja na dušni ravni ter rezanja energijskih vezi z drugimi,
 • poučevanje o univerzalnih zakonih karme in zlatem pravilu ter preproste nasvete za razvijanje zdravja in obilja na vseh področjih,
 • univerzalno meditacijo za razvijanje notranjega miru in razsvetljenje, meditacijo dveh src, (ki jo lahko pozneje izvajate tudi sami doma ali se nam pridružite ob rednih izvajanjih v centru).

Srčno dobrodošli na super zabavni dvodnevni delavnici, kjer boste tudi skozi prijetno druženje odkrivali starodavne modrosti, nova znanja in tehnike, ki bodo spremenile vaš pogled na energijski svet in vas spremljale skozi življenje. Prav na vsakem tečaju se najdejo tudi sorodne duše, ki stkejo prijateljske vezi in najdejo somišljenike. Ne zamudite priložnosti za obogatenje svojega notranjega sveta!

Kaj o tečajih menijo naši tečajniki, pa lahko preberete tukaj >>

Po tečaju dobite certifikat Inštituta za notranje študije INC© iz Filipinov, ki velja kot potrdilo o uspešno opravljenem tečaju ter vam omogoča obnavljanje in nadaljevanje tečajev v vseh Pranic healing centrih po svetu. Po tretji stopnji lahko opravljate tečaj za pridobivanje uradenega certifikata o uspešnosti Inštituta za notranje študije INC©.

Hiter pregled tečaja

Tečaj vodi dr. Deborah Anna Quibell in bo simultano prevajan v Slovenščino.

Tečaj zajema 16 ur teoretičnega in praktičnega dela,
ki se razdeli na soboto in nedeljo:

8:00 – 9:00: vpisi in registracija.
9:00 – 12:30: prvi del tečaja z krajšimi odmori.
12:30 – 14:00: odmor za kosilo
14:00 – 18:00: drugi del tečaja in (zadnji dan) podelitev certifikatov.

Na tečaju prejmete: blok, pisalo, brošura v slovenščini, kupončki ugodnosti…

Dodatne ugodnosti:

Za predhodne prijave
2 tedna pred tečajem -25€ (225€)

Rojstnodnevni popust
teden pred/po tečaju -12,5€ (212,5€)

Z nakazilom 100€ avansa, na spodaj omenjeni Trr. račun si zagotovite prostor na tečaju.
V kolikor to storite pred zgoraj omenjenim datumom se vam upoštevajo ugodnosti.

Trr. račun:
Pot do zdravja s.p.

Naslov: Cankarjeva 31, 8210, Trebnje
Trr: SI56 0510 0801 5616 410
S pripisom: Osnovni PH

Dodatne ugodnosti:

 • Za predhodne prijave
  2 tedna pred tečajem -10% (25€)
 • Rojstnodnevni popust
  teden pred/po tečaju -5% (12,5€)

Kontakt za prijave ali več podrobnosti:
068/130-711; info@pranichealing.si