Twin Hearts meditacija

Vas zanima meditacija, s katero lahko dosegate mirnost in tišino, boljše zdravje, čistejši um ali pa želite pritegniti pozitivne stvari, ljudi in povečati srečo v življenju? Če je vaš namen tudi postati srečnejši, inteligentnejši in s katerim želište razvijati notranjo intuicijo ali doseči razsvetljenje z namenom, da postanete manj sebični in željni ustvarjiti boljši svet za vse.

Kakršnekoli namen že imate, obstaja preprosta in učinkovita tehnika, ki vam to omogoča.
Imenuje se Meditacija Twin Hearts.

Meditacija Twin hearts je ena od zelo naprednih duhovnih tehnik, ki je bila dana izbranim učencem v preteklosti, sedaj pa jo je z ogromno truda Master Choa Kok Sui razširil v javnost.
Njena skrivnost temelji na aktivaciji energijskih centrov – srčne in kronske čakre, brez katerih razsvetlitev ni mogoča.

Obstaja veliko načinov za aktivacijo srčne in kronske čakre, kot so Arhatic joga, jogisjsko dihalne tehnike, petje ali izgovarjanje manter in tehnike vizualizacije. Vse te tehnike so učinkovite, vendar ne dovolj hitre. Vse to in še več zajema Twin Heart meditacija.

Vodena meditacija Dveh Src Master Hectorja in prevodom v slovenščino.

Kakšno korist imate lahko od Twin Heart meditacije?

• Izboljšano zdravje:
Ko božanska energija teče skozi vas, seveda izpira vse izrabljene in nezaželjene energije znotraj vašega organizma. Tako boste po meditaciji postali osveženi.

• Zmanjšanje stresa, anksioznosti in depresije:
Meditacija celo povzroči razpad neželenih čustev in miselnih oblik v vaših čakrah in avri. Vedeti morate, da je večina le-teh niso vaše.

• Ostrejši um in večja sreča:
Ko so nezaželene miselne oblike in čustva izločene iz vašega sistema, vaš um postane jasen in čustva bolj prefinjena.

• Povečajte svojo samozavest:
Ko boste postali močnejši, lahko naredite veliko več; tako da vam pomaga zgraditi boljšo samopodobo.

• Izboljšajte svoje odnose:
Kot blagoslovite celotno zemljo z ljubečo prijaznostjo, vas bo to napolnilo z energijo ljubezni. Ta ljubezen prinaša harmonijo vaše odnose.

• Postanite božanski kanal:
Meditacija ustvarja priložnost za vas, da postane kanal da blagoslovite vsako osebo, vsako bitje na zemlji z boljšim življenjem.

• Povečajte srečo:
Ko boste na voljo za služenje drugim, boste ustvarili veliko dobre karme. S tem boste ustvarili svoje srečno življenje!

Priložnost trka na vaša vrata.
Zgrabite jo zdaj!

Tečaj Pranic Psihoterapije®

Spoznajte psihološke lastnosti in funkcije posameznih čaker in se naučite novih tehnik, kjer boste lahko očistili neprijetne …

Odprto Pranic Healing predavanje 24. november

Predaval bo inštruktor naprednih tečajev Pranic Healing Keshen Mathura. Razkrivali bomo skrivnosti in tehnike kako razviti …

Napredni tečaj Pranic Healing® november

Napredni tečaj Pranic Healing® – 25. in 26. november V prostorih Restavracije Cmokač, Dolenjska cesta 242b ali 242c, …